Sledování tv přes internet

Sledování přes internet

Nejjednodušším sledováním televize přes internet je přihlášení skrz váš webový prohlížeč (Chrome, Safari, Opera, Firefox a Internet Explorer) přes stránku s přihlášením pro online sledování naší televize.

Minimální rychlost internetu ke sledování online

Pro nepřerušované sledování SD kvality potřebujete připojení o rychlosti alespoň 4 Mbps. Pro sledování Full HD alespoň 10 Mbps.

Sledování na více zařízeních

V případě našeho předplatného IPTV můžete službu využívat až na čtyřech souběžně spuštěných zařízeních. Zařízení lze v průběhu svévolně měnit.

cetin vycisleni

Stavíte dům a chcete kvalitní internet?

Doma je doma a platit někomu cizímu nájem není zrovna dvakrát výhodné. Nechat si postavit dům je cesta na dlouhou trať, plná překážek a nezodpovězených otázek. Kromě přívodu elektřiny, vody, plynu a odpadu budete řešit také otázku kvalitního připojení k internetu. Níže si rozebereme důvody, proč je dobré si do domu nechat dotáhnout internet raději po kabelu.

Autor: Redakce NejPřipojení.cz 5.9.2022

iptv v zahranici

Jak sledovat českou televizi v zahraničí

Nacházíte se nyní v zahraničí, ale chcete i nadále sledovat nejen české, ale i ostatní televizní programy, které v česku sledujete? Řešením je naše NejPřipojení TV, kterou můžete včetně zpětného zpětného přehrávání sledovat nejen v rámci celé Evropy, ale i v jiných destinacích.


Autor: Redakce NejPřipojení.cz 20.6.2022

Proč nemít Smart TV připojenou k internetu po wifi?

Proč nemít Smart TV připojenou k internetu po wifi?

Pokud si zakoupíte novou Smart TV, jistě bude umět připojit se k internetu pomocí Wi-Fi. Proč však tuto možnost nedoporučujeme my a ani většina dalších poskytovatelů streamovací služby?



Autor: Redakce NejPřipojení.cz 25.4.2022

iptv

Kdo je nejlepší poskytovatel IPTV?

I přes to, že my sami jsme poskytovatelem IPTV (OTT) služby, tak se v tomto článku pokusíme zcela objektivně porovnat nejen nás, ale i naši konkurenci. Právě kvalitní konkurence dokáže poskytovatele posouvat dál a mít opravdovou snahu se stále zlepšovat.


Autor: Redakce NejPřipojení.cz 14.4.2022

exekuce

Jak získat internet, když mám exekuce?

Jak je to ale s exekucemi v souvislosti s internetovým připojením? Přesněji, s pořízením připojení k internetu?


Autor: Redakce NejPřipojení.cz 19.7.2021

speedtest

Jak si správně změřit rychlost internetu?

Vánoční svátky jsou za námi a řada lidí našla pod stromečkem nový notebook, stolní počítač, mobil nebo tablet. Pokud dárek splnil očekávání, ale kvůli kvalitě internetového připojení už s ním taková zábava není, je potřeba zjistit, kde může být problém.

Autor: Redakce NejPřipojení.cz 28.12.2020

iptv

Internetová televize neboli IPTV

V době, kdy bychom měli trávit většinu času zavření doma, získává nabídka televizního vysílaní zcela nové rozměry. Kromě satelitní televize nebo sledování přes anténu je tu i atraktivnější a komfortnější způsob. Tím je sledování televize přes internet. 

Autor: Redakce NejPřipojení.cz 30.3.2020

IPTV

Co je to IPTV?

Jaké výhody přináší digitální televize a co všechno k ní potřebujete?



Autor: Redakce NejPřipojení.cz 29.9.2019