Konkurenční výhody Pays

Zdravá konkurence je žádoucí

Zdravá konkurence jednoznačně prospívá, a to jak zákazníkům, tak firmám, které se vzájemně nutí k růstu, inovacím a musí reagovat na aktuální situaci. Konkurenční prostředí tvoří jeden z předpokladů tržního hospodářství. V rámci konkurenčního boje je nutné strhnout klienty na svou stranu. Mnohdy rozhodují detaily.

Konkurence svým způsobem představuje hybnou sílu, jež vede firmy k tomu, aby se chtěly diferencovat od ostatních. Nabídka stejných produktů nebo služeb snižuje pravděpodobnost úspěchu, a tak by snahou každého podnikatele mělo být zvýšení povědomí o své spolčenosti. Toto lze provést formou četnější reklamy, lepší technické podpory, snížením cen nebo přidáním nových funkcí či rozšířením způsobů platby. Jednou z takových možností, jak se odlišit je i platební brána Pays.

Prostřednictvím platební brány probíhají platby mezi zákazníkem a obchodníkem platebními kartami. Speciální technologie čte a přenáší platební údaje od zákazníka na firemní bankovní účet. V kamenných provozovnách je platební brána software fyzických zařízení určených pro čtení karet. Ve virtuálním světě znamená technologické řešení, které umožňuje provádět online platby.

Platební brána Pays jednoduše, spolehlivě a bezpečně řeší internetové platby pro firmy i jednotlivce. Jedná se o moderní online platební řešení pro e-shopy i další prodejce služeb, poskytovatele ubytování, školení a drobné  živnostníky Uplatnění nachází ale také u velkých a úspěšných firem. Systém bez problémů funguje i v nekomerčním sektoru.

 

Díky Pays mohou zákazníci za zboží či služby zaplatit pro ně vyhovujícím způsobem. Platební brána podporuje  platby kartou, bankovním převodem, rovněž QR platbu a platby přes apple pay či google pay.

 

Proti konkurenci má systém Pays několik výhod:

 

– jednoduchá registrace a velmi rychlá aktivace platební brány, kdy je ke spolehlivému provozu a zajištění plateb vyžadováno pouze minimum nezbytných údajů potřebných;

 

– snadné nasazení platební brány na jakékoliv webové stránky bez nutnosti programování, kdy lze platební odkaz vygenerovat v administračním rozhraní Pays;

 

– výhodná cena služeb a nízké poplatky za příchozí platby, přičemž některé poplatky, které účtuje konkurence, Pays vůbec nemá;

 

– funkce, kterými konkurenční brány nedisponují: generování a odesílání platebních předpisů, opakované platby, vytvoření internetové pokladny, podpora rychlé SMS notifikace, zasílání připomínek zákazníkům o nedokončené platbě, jednoduchý systém bezplatných vratek, tvorba a odesílání daňových dokladů a další;

 

– levnější než konkurence, protože neúčtuje měsíční paušál ani pokuty za nízký obrat,  neposílá  faktury a účtuje výhradně transakční poplatky, které přesně souhlasí se sazbou smlouvě;

 

– přímá smlouva s acquirerem včetně využívání všech výhod platební brány; zde jde o možnost zvolit si zúčtovací banku, jež zpracovává transakce platebními kartami, nebo takovou banku, která zpracuje platby od zákazníků.

pays

Pays zaručuje velmi jednoduchý platební proces. Systém po zadání objednávky na webových stránkách obchodníka či e-shopu zkontroluje platební kartu a její údaje. Potom na příslušném bankovním účtu ověří dostatek finančních prostředků a pokud je všechno v pořádku, proběhne online platba. O průběhu této finanční operace následně informuje obchodníka i zákazníka.

 

Je tady zřejmé, že o úspěchu v byznysu rozhodují maličkosti – lepší nastavení služeb, aktivnější podpora nebo více variant výběru. A právě tyto maličkosti pak ovlivňují zvyšování zisku společnosti. A to je žádoucí.

Sponzorovaný článek 11.1.2023

web 3.0

Co je web 3.0 a jak může ovlivnit svět internetu?

Revoluce na internetu. Tak je ve spojitosti se světovou sítí označována její verze web 3.0, která by v budoucnu měla nahradit stávající verzi 2.0. Posílit by měla postavení uživatelů, naopak velké společnosti jako Facebook nebo Google by po jejím spuštění měly ztratit kontrolu nad obrovskými toky dat.


Autor: Redakce NejPřipojení.cz 21.2.2022

coldcall

Marketingové hovory a jejich nová pravidla

S prvním dnem letošního roku vstoupila v platnost novela zákona o elektronických komunikacích. Upravuje problematiku takzvaných marketingových hovorů.



Autor: Redakce NejPřipojení.cz 18.1.2022

netbox

Nej.cz kupuje Netbox. (Nejen) Brno čeká internetová revoluce!

Brněnský operátor Netbox získá v brzké době nového majitele. Kupujícím je jiný operátor – Nej.cz. Toho vlastní holding Kaprain miliardáře Karla Pražáka.



Autor: Redakce NejPřipojení.cz 9.12.2021

exekuce

Jak získat internet, když mám exekuce?

Jak je to ale s exekucemi v souvislosti s internetovým připojením? Přesněji, s pořízením připojení k internetu?



Autor: Redakce NejPřipojení.cz 19.7.2021

speedtest

Jak si správně změřit rychlost internetu?

Vánoční svátky jsou za námi a řada lidí našla pod stromečkem nový notebook, stolní počítač, mobil nebo tablet. Pokud dárek splnil očekávání, ale kvůli kvalitě internetového připojení už s ním taková zábava není, je potřeba zjistit, kde může být problém.


Autor: Redakce NejPřipojení.cz 28.12.2020

solus

Jak získat internet, když jsem v SOLUSU?

Získat „status“ dlužníka či neplatiče není v dnešní době nijak složitá věc. Člověk se dostane do rejstříku SOLUS celkem snadno. V mnoha případech si tak znepříjemní život kvůli banální částce nebo opomenutí. 


Autor: Redakce NejPřipojení.cz 1.6.2020

konec úvazků

1.4.2020 celoplošný konec úvazků!

1.4.2020 vejde v platnost novela zákona, která zamezí pokutování zákazníků za předčasné ukončení smluv.



Autor: Redakce NejPřipojení.cz 3.2.2020